Koh Samui och Koh Tao!

Hej alla kara lasare!

Vi har inte hunnit skriva sa mycket har sa har kommer en liten sammanfattning:

Nar vi anlant till Koh samui kande vi oss ratt tafatta, vi visste inte sa mycket om on och vi visste inte riktigt var man skulle hanga likosm. Helt plotsligt kom en thailandare fram till oss och skrek "tuuuck tuuuk!!!" sa vi gick dit. Val vid tuktuken traffade vi ett australienskt par som skulle till Chaweang, vi hakade pa dem och hamnade pa ett hostel for 50kr/natt.
Stallet vi hamnat pa lag lite i utkanten sa vi bestamde oss for att utforska stan lite. Vi tog ett break och kakade lunch pa subway dar vi motte en australienare som kunde norksa och tipsade oss om hans guesthouse som lag precis inne i smeten. Sa, efter att ha pratat teckensprak och forsokt gora oss forstadda med receptionisten pa vart tidigare guesthouse flyttade vi alltsa till det nya stallet.
Det nya stallet var jattebra och hette Anong guesthouse. For 75kr/natt hade vi pool, aircondition, skona sangar, varmt vatten och 50m till stranden!

Under veckan har vi lart kanna 2 svenska tjejer som visade sig ga i vendelsos fristaendetrupp, varlden ar liten!
Linda och Sofie hette dem och vi har hangt tillsammans hela veckan. Pa onsdagen akte vi pa kajaktur med snorkling och annat kul, dessvarre blev det lite snorkling eftersom att det blaste lite for mycket..

Sedan kom Malin och Ebba ner till Koh Samui efter en lang resa fran Sverige. De fardades med, vad de kallar det sjalva, en flyktingbat. Resan hade varit lang men vi tyckte iallafall att det var kul att de kom! 

Pa lordagen akte vi tillsammans till Koh Tao, dar vi ar just nu!
Koh Tao ar precis som alla andra oar har, fantastiskt! Vi ville till en borjan borja nagonstans dar det ar lugnt och skont. Vi blev skjutsade till ett stalle med namnet "Mountain reef", det var jattemysigt, med en bungalow precis vid vattnet. Inte for att vi ar sa krasna, men det var FOR lugnt..Efter en dag pa mountain reef flyttade vi over till den ostra sidan, sairee beach. 
Vi bor nu pa ett stalle som heter AC och Lovisa och Malin ska ta dykcert! Jag och Ebba kanner oss inte tillrackligt kvalificerade, haha...
Har ar det iallafall jattevarmt! Vi ater gott och tar det ganska lugnt har pa on. Det ar ett helt annat tempo har an pa Koh Samui, dar det var ratt mycket party! Men det kanske ar bast eftersom att Lovisa och Malin matse koncentrera sig pa studierna!

Vi ska forsoka skriva sa snart som mojligt igen, hall ut!
Kramar fran oss! 

PS! Har lite problem att lagga upp bilder har, men kolla pa facebook om ni vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0