KSV OCH LP(KKR) informerar om: MENS

MENS!

Ett fint ord!

Den första mensen kommer enligt lovisa när ägglagen i kvinnans äggstockar börjar utvecklas.

Sen säger hon nånting om äggledaren typ och att det blöder så in i helvete.
Krisse tycker det här är äckligt, men skrattar glatt och slickar sig runt munnen.

Nu har lovisa haft lite paus men tar upp läsandet igen::::::::::::
För att ägget ska kunna vävas ner så måste det befrukta sig själv säger lovisa.
Mens- CYKELN (går inte att cykla på, något som lovisa inte förstår) börjar från första dagen när man blöder tydligen.
För tjejer som nyligen fått sin första mens är den enligt doktor fittslick (lovisa) ganska oregelbunden.

Kraftigt underviktiga tjejer får inte mens medan kraftigt överviktiga tjockisar f¨år en spårad syndaflod ur klimakteriefittan (allt enligt lovisa)


Enligt lovisa har även tjejer längtat ihjäl sig efter att få sin mens (krisse utbrister ett cooooolt "ofta" för att visa att hon faktiskt inte längtarefter att börja blöda vid 17 års ålder)

Det finns två huvudreaktioner när man får sin första mens, den ena är att man njuter, känner sig vuxen  och stolt. De tjejerna njuter enligt doktor fittslick av att få diskutera tamponger med andra fittor på bussen och andra intressanta ställen.
Den andra typen av blodfittor tycker att det är jobbigt eller pinsamt (krisse refererar till ett inlägg som hon studerat noggrant i KP där författaren skulla ha ställt till med en fest där allt gick i rött för att fira att hon tappat fyra liter blod på några minuter)

Om man nödvändigtvis vbill ha info om tjejernas mensstatus så är kanske det tydligaste tecknet att de klagar på magont eller går till skolsyster för att få värktabletter. (Mika ligger å gnyr i sängen och stönar något om att hon har så ont i magen - sekunderna efteråt färgas lakanen röda och alla börjar slicka i sig)


Nu räcker det med mens och lovisa avslutar med att stoppa en tampong i näsan.
Hej då


fredag

sitter här vid datorn med ewelina, har trevligt men vet inte vad vi ska hitta på just för tillfället..! Äntligen är det helg . Ikväll ska jag ära våfflor mer lovy tha jibber och davz0rzidavz0rza!
Imorn ska vi alla döööööööö, för imorn e de riktigt party party hemma hos tovz0or, eftersom att tovz0r & davz0r har fyllt 18. och dom ska firas.. de lovar jag! Ska vara riktigt finklädda med klackskor och hela köret! HAHAA! Har aldrig gått i såna skor förr, men jag och lovy ska öva imorn!
Känner mig inte lika pigg infför söndagen. Ska gå upp kl halv 6 och leka skidlärare i romme.. kommer nog bli kul...! yes!
Största skämtet: Onsdagkväll spenderades på ett besök på larran (laryo) har lovat mig själv att aldrig sätta min for där men så blev det inte! Kom in med mina blommiga gummistövlar....! de va fett kul där iaf!
påsklovet närmar sig med stormsteg och de ska bli riktigt skönt med ett till lov. Vi åker till ÅRE på lördag! YÄÄYYH, längtar...!



jag är förvirrad....

E-G



dåligt tempo på denna blogg....

Ja.. vart ska man börja.. kan ju berätta lite kort om sportlovet

Kristin var i Qatar och smekte araber... och jag, Emma och Mika var i Sälen och lekte skidlärare.
Veckan i Sälen var mycket trevlig måste ja säga.. sol nästan varje dag.. blev en hel den latschen på oss kan man säga:) =D=D=D
Skidlärare är fan sjukt sooft jobb måste ja meddela... och vi har i princip jobb där nu!! YÄÄH WADDUUUPP!
Det var en blandning på härliga och färjävliga ungar.. men många var söta.. iallafall i emma och mikas grupper, dom fick sånna små snöbollar o sånt som inte kan åka skidor. medans jag fick dom lite större barnen som inte var liiiika söta.. och lite mer åt kaxiga hållet.. och... aa va ska man säga. men det var kul ändå!:D haha

Vi var på personalförkrök med personalen från högfjället.. det var lite udda jämfört med våra förkrök... lite mer svenska favoriter.. typ vin-vm osv.. men det var najs ialalfall.. sedan kom vi till HC där the one and only MARIE PICASSO var och spelade....... och nu ska ja inte säga va ja tycker om henne efter den kvällen. men resten av kvällen var mycket trevlig.. ja och mika fick oss ett snack med "den snygga killen i liften" som dock var upptagen men han tyckte att vi var lika snyga som hans tjej (ps. han var aspackad) . Dock var det lite äckligt folk där.. på dansgolvet.. förrästen så pumpade jag med några fetton... sorry to say it.. men när jag gick.. gick dom till mickan.. o hon stog stilla bredvid golvet.. men dom dansade runt henne istället, mycket rolig syn.
Sen kom det fram en ritkgi stureplans-schtekare.. blont, ganska långt hår.. grov bäckslick, svart t-shirt med burrburry sömmar typ.. en grovt brattig kille skulle jag säga:

Han ba: äre ni som är vouge tjejerna?
Vi: aaa lätt!! Är du största schtekarn här ida eller?
Han: ääj föfaan!  
(det var roligare när man var med)



Resan hem gick ju bra.. vår vagn hade blivit utbytt till en 1a klass vagn.. så vi satt sjuuk soft! alla somnar typ den sista halvtimme.. emma vaknar och märker att vi står i sthlm.. alla har gått av.. det är tomt...
VA FAAN!! VI ÄR FRAMMMEE!! hahaha! Vill inte veta vart vi hade kommit om vi inte hade vaknat.....


Ja.. nu är det om krisses resa kvar typ.. men det kan jag nog tyvärr inte berätta om.


peace fukkers!

RSS 2.0