1 dag kvar!

En rolig sak från dagen:

Jag, Mika och Lovisa var på väg ut från en affär då en kvinna i 20-/30års åldern kliver in, det såg ut som hon hade ganska konstigt mönstrade strumpbyxor, men det visade sig vara HÅR!!!!!!! Aaah fy fasen asså, det var det värsta jag sett, hon var ju som en äkta man! Hon hade mer hår på benen än på huvudet typ. så Mika var tvungen att gå in igen och titta efterson hon missade henne, det var värt att se måste jag säga!

Idag är det 110 dagar kvar till Jessie kommer hem!

BYE


dan före lov

endast fredag kvar... yääyh!

dagens ord: Ärkehertig


 imorgon kommer vi att få se SNÖ


2 cool 4 school

to cool for school, e-g
lov snart! GREAT! bild från i våras!

Onne

HEJ ALLA TROGNA LÄSARE!

Då var det onne igen då, bara 2 dagar kvar till friheten = sportlov!
Nu sitter jag här och väntar på att äta middag och sen åka till träningen...tittar för er information just nu på gilmore girls som måste vara det mest sugiga programmet ever! Jag saknar OC!

På lörre blir det Arabland, skulle iförsig inte banga lite snö å skidskola...men men!
Vår Ninja åker på Miss Valentine imorn i ESTLAND, HAHA! Och nu tror du säkert att hon ska på en skönhetstävling eller liknande, men icke då! Det är en tävling rytmiskgymnastik.

Måste också säga att mitt nya favorit program är "Klass 9A" som går på 1:an varje tisdag kl 21:30, Mika håller nog med mig! Förstår inte hur en tjej som går i 9an inte kan veta vad singular och plural är och dessutom inte vet var London ligger! Haha och det bästa med programmet är att man känner sig så fruktansvärt smart när man tittar på det. Favoriten i klassen är helt klart ALA, han har inte gått på en gympalektion på 7år och ser sig själv som en blatte som aldrig kommer uppnå sitt mål.

Nej nu ska jag gå ner och göra en wrap till mig själv så att jag kan träna flitigt, det är jag värd.

TJING! /K

Tied down

MATTE B SUGER! THAT'S IT!

sitter och dricker te och ska snart sova! jag tror mitt huvud pajade efter provet idag! har aldrig haft så ont som jag har nu. kan ju bero på andra saker också men ja skyller på matten!

barnvakt åt ludde och ville idag! jobbigt som vanligt!

såg precis en dokumentär om en 9:a klass i malmö, KLASS 9A dom är rätt dåliga och har 4 månader på sig att bli en av de 3:e bästa klasserna i Sverige. I en grupp på 7 personer var det ingen som visste i vilket land london låg i och vissa visste inte ens hur världskartan såg ut. Sen sa en kille att dom aldrig skulle uppnå sitt mål eftersom dom är blattar..?!

PEACE ☮ /M


tääbbbbaarrrr!!!

HAHAHAHAAHA TÄBBAR ÄR NOG BLAND DE ROLIGASTE SOM FINNS! HAHAHA

                                               


sjukt söta

SKÄRPNING!

De här känns verkligen inge bra... ingen har skrvit på den här bloggen sen i JULAS...!
Skoltröttskoltröttskoltröööööött! Den här dagen, började otroligt kul.. med matteprov på 4 timmar, från kl 8 - 12... vem, VEM har kommit på den här otroligt dumma idén, kan inte fatta..! Hade sedan en håltimme(ar) på 4 timmar, eftersom att jag var klar redan efter 2 timmar! Gick förresten åt helvete..!
På fredag är de lov och vi får äntligen några dagar ledig. Jag, miki å lovy har fått för oss att vi ska hjäpla till som skidlärare i sälen över lovet, vilket ska bli fett kul! Förväntningarna är höga när de gäller skidlärare av de manliga könet, värdet (vill ju kunna sola lite på aferskin även fast de bara är sportlov) OCH skidlärarjackorna.... iaf från mikas sida.
på lunchen:
-åååh hoppas att vi får skidlärarjackor nu när vi hjälper till i backen!!!
- men vi får säkert bara låna dom...!
- JAA! då kan vi åka runt me dom i backen när vi inte har skidskola å ba: vi är skidlärare, wohoooo. yees yees! Sen kan vi ta bilder på oss när vi har dom på oss... (jag ser hur de glimtar till i mikas ögon)
Men krisse den lilla... hon ska minsann få åka till varmare breddgrader. Om jag inte misstar mig så ska hon till Persiska Viken, där hon ska bada & bli brun!

Kristin säger:

vi ska flyga över irak tror jag

emma. säger:

HAHAHA

Kristin säger:

hahaha fett läskigt


  vi vill komma hem tidigt.. tidigt på morgonen...!

sov gott mina kära.. nu ska jag dricka blåbärs-te och äta en kaka!



RSS 2.0