Bangkok

Igar kl 06.00 stannade bussen for att slappa av hos har i Bangkok. Resan tog nog lite langre tid an vantat men vip-bussarna var bra och det gick latt att sova!
Nar vi kom fram kunde vi inte fa vart rum foren kl 13 samma dag, sa vi fordrev tiden med att strosa runt lite pa Kohsan road som ar backpacker-gatan har i Bangkok.
Hotellet vi bor pa heter D&D och ar jattebra. Vi har pool pa taket vilket ar ratt skont eftersom det blir valdigt varmt inne i staden!

Igar var vi pa ett varuhus som heter MBK, 8vaningar stort och dar spenderade vi ett antal timmar. Vi klarade faktiskt av att halla i pengarna och kopte bara nagra nodvandiga saker. Idag ska vi till ett annat kopcentrum som heter Central World tror jag, det ska vara annu storre och ska aven ha en sushirestaurant dar du far ata hur mycket du vill pa en timme! DIT MASTE VI!  

Imorgon tankte vi aka till tigertemplet, dar far man klappa tigerungar! Sedan tankte vi inte boka en natt till eftersom att vi ska till flygplatsen vid kl 02.00 ungefar.
Vi har aven traffat Emil och Co som ocksa ar har i Bangkok, men de aker vidare till Koh Samui ikvall. De tipsade oss om att aka till Sky tower som ar en bar i en jattehog skyskrapa, dar kan man kopa en drink och bli servad som en kung tydligen, later inte helt fel. Dock kostade en drink tydligen ca 400bath..Sa vi far se om vi kanske unnar oss en sadan och njuter av utsikten over Bangkok innan vi aker till flygplatsen.

Hors snart igen, nasta gang ar vi pa Bali! Wiiihoooo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0